Elin er kokken vår! Elin er fagutdannet kokk og er på kjøkkenet 4 dager i uken: mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er turdag og da ordner avdelingene mat selv. Dagen og måltidene våre ser slik ut:
08.00 - Frokost: havregrøt, kornblandinger, knekkebrød eller brød
11.00 - Lunsj: varm lunsj
Menyen varierer fra uke til uke. Vi er opptatt av å servere mat med ulike smaker.
Blant rettene på menyen er tomatsuppe, laks, lasagne, kyllingsalat, pizzasnurrer, kjøttkaker, blomkålsuppe og pannekaker. Vi har stort sett fisk en dag i uken og suppe en dag i uken. Ukesmeny er skrevet på tavla på kjøkkenet, og legges også inn i kalenderen på Kidplan.
14.30 - Ettermiddagsmat; brød/knekkebrød, samt frukt/grønnsaker
Vi serverer melk og vann til alle måltider.