• Høsttakkefest i barnehagen

Onsdag 8.oktober hadde vi Høsttakkefest i barnehagen. Det ble servert deilig grønnsakssuppe som Vettene hadde vært med på å lage. Iår fikk vi inn noe over 2000.- som går til Sykehusklovnene for salg av suppe til familiene:) Det er hyggelig å se at så mange deltar:)

09.10.2014 11:10
  • Passord til hjemmesiden!

Nå skal det være sendt ut passord til hjemmesiden til de foresatte i barnehagen. Det hender at e-posten går til "søppel-posten", så ta gjerne en titt der. Gi beskjed til Heidi A. hvis dere ikke har mottatt eller mangler passord.

18.09.2014 13:53
  • Idrettsdag for Vettene

25.september var det idrettsdag for alle Vettene i Maura. De hadde en flott dag med mange aktiviteter på sletta ved Bjerke Stadion. Dagen ble avsluttet med en fotballturnering og Solheim barnehage gikk av med seieren og fikk med seg den flotte vandrepokalen tilbake til barnehagen. Vettene hadde en super dag i det flotte høstværet:)

11.09.2014 09:07
  • Planleggingsdag

Vi har stengt fredag 17.oktober pga felles planleggingsdag for barnehagene i kommunen.

24.04.2014 12:46
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

....tid for magiske øyeblikk!

Solheim barnehage er en privat 4-avdelings barnehage på Maura.