• Samarbeidsutvalget i barnehagen

Nytt SU er blitt valgt for barnehageåret 2014/15. De hadde sitt første møte 20.oktober, referat fra møte blir hengt opp på SU-tavla på felleskjøkkenet og lagt ut på hjemmesiden. SU har konstituert seg og ny leder er Helle Erika Olsen(mor VIlle på Askeladden) SU består av 6 foreldrerepresentanter, 3 ansatterepresentanter og dagligleder Heidi Andersen.

23.10.2014 10:27
  • Planleggingsdag

Tema for fellesplanleggingsdag i kommunen var relasjonsbygging, et spennende tema for alle ansatte, Hvordan bygge gode relasjoner til små og store. Se det enkelte barn og deres styrker. Ha som mål at alle blir sett. Være på søken etter det positive og gi tilbakemelding på det. Dette er med på å skape trygge barn.

23.10.2014 10:08
  • Høsttakkefest i barnehagen

Onsdag 8.oktober hadde vi Høsttakkefest i barnehagen. Det ble servert deilig grønnsakssuppe som Vettene hadde vært med på å lage. Iår fikk vi inn noe over 2000.- som går til Sykehusklovnene for salg av suppe til familiene:) Det er hyggelig å se at så mange deltar:)

09.10.2014 11:10
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

....tid for magiske øyeblikk!

Solheim barnehage er en privat 4-avdelings barnehage på Maura.