• Vettene på teater:)

Onsdag 5.november var Vettene på Maura skole og så på forstillingen "Jakten på selvtilliten". Skuespillerne var kjempeflinke, stykket bestod av både sang og teater. Det var barna fra 4.trinn som spilte, de som blir faddere til vettene når de begynner på skolen. Vettene koste seg og syntes det var veldig gøy å gå på teater.

13.11.2014 09:26
  • Antall, rom og form

Første halv del av november jobber vi med antall, rom og form. Vi jobber i smågrupper, lekegrupper og i samlingsstund. Vi lærer barna om tall, telling, former (sirkel, trekant, firkant), spiller spill, bygger med lego og finner forskjellige former rundt om i barnehagen. Dette er noen eksempler på hva vi gjør.

30.10.2014 09:42
  • Samarbeidsutvalget i barnehagen

Nytt SU er blitt valgt for barnehageåret 2014/15. SU har konstituert seg og ny leder er Helle Erika Olsen(mor VIlle på Askeladden)

23.10.2014 10:27
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

....tid for magiske øyeblikk!

Solheim barnehage er en privat 4-avdelings barnehage på Maura.