• Passord til hjemmesiden!

Nå skal det være sendt ut passord til hjemmesiden til de foresatte i barnehagen. Det hender at e-posten går til "søppel-posten", så ta gjerne en titt der. Gi beskjed til Heidi A. hvis dere ikke har mottatt eller mangler passord.

18.09.2014 13:53
  • Brannvernuke i barnehagen uke 38

I Brannvernuka snakker vi blant annet om hva vi gjør hvis brannalarmen går. Vi har brannøvelse i barnehagen. De største barna får lekse med hjem om at de skal sjekke batteriene i brannvarslerne hjemme sammen med en voksen. Vi har fellessamling om tema, hvor figurene Eldar og Vanja er med.

11.09.2014 09:24
  • Idrettsdag for Vettene

Torsdag 25.september skal alle vettene i Maura møtes på Bjerke stadion for å ha forskjellige uteaktiviteter. Dagen avsluttes med en liten fotballturnering, hvor barnehagen som vinner får med seg en flott vandrepokal hjem til barnehagen. Det vil komme egen info senere på plassene til Vettene.

11.09.2014 09:07
  • Fotball-besøk!

I sommer fikk vi overraskende besøk av maskoten til Lillestrøm Fotball, nemlig Gullik.

06.06.2014 15:22
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

....tid for magiske øyeblikk!

Solheim barnehage er en privat 4-avdelings barnehage på Maura.