• Teater Olle Bolle på eventyr

12. januar kl.10.00 blir det teater i barnehagen. Olle Bolle på eventyr- er en interaktiv fortellerforestilling der typiske barnehagesanger blir satt inn i en fortellerramme. Barna inviteres med inn i fortelleruniverset gjennom å synge med, lage bevegelser og lyder.

10.01.2017 13:15
  • Foreldrebetaling

Vi minner om e-posten vi sendte ut i slutten av november om økning av foreldrebetaling. Ny maksimal pris for en heltidsplass er 2730.- pr.mnd. Vi ser at noen av innbetalingene som har kommet inn, er det fortsatt brukt den gamle prisen. Husk å endre summen på innbetalingen:-)

10.01.2017 13:11
  • Tema Kunst

Da er vi godt igang på nyåret. Barn og voksne koser seg tilbake i barnehagen. Tema for januar er kunst og flere avdelinger har valgt å se nærmere på Vincent Van Gohg sine verk. Barna får prøvd seg på litt forskjellige typer kunstformer og setter sitt eget preg på verket. Her blir det mye spennende og flott å se på fremover.

10.01.2017 10:54
  • Lysfest for vettene

Den årlige lysfesten arrangeres onsdag 11. januar.

04.01.2017 14:16
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Norsk Smaksskule

Norsk Smaksskule er et opplegg i regi av Norsk Kulturarv.