• Antall, rom og form

Første halv del av november jobber vi med antall, rom og form. Vi jobber i smågrupper, lekegrupper og i samlingsstund. Vi lærer barna om tall, telling, former (sirkel, trekant, firkant), spiller spill, bygger med lego og finner forskjellige former rundt om i barnehagen. Dette er noen eksempler på hva vi gjør.

30.10.2014 09:42
  • Samarbeidsutvalget i barnehagen

Nytt SU er blitt valgt for barnehageåret 2014/15. SU har konstituert seg og ny leder er Helle Erika Olsen(mor VIlle på Askeladden)

23.10.2014 10:27
  • Planleggingsdag

Tema for fellesplanleggingsdag i kommunen var relasjonsbygging, et spennende tema for alle ansatte, Hvordan bygge gode relasjoner til små og store. Se det enkelte barn og deres styrker. Ha som mål at alle blir sett. Være på søken etter det positive og gi tilbakemelding på det. Dette er med på å skape trygge barn.

23.10.2014 10:08
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

....tid for magiske øyeblikk!

Solheim barnehage er en privat 4-avdelings barnehage på Maura.