Nyheter

 • Julebord for barna og Lucia feiring

  Tirsdag 12. hadde vi julebord for barna. De kom pyntet og forventningsfulle til barnehagen. De koste seg med deilig julemat og riskrem med rødsaus til dessert. Onsdag 13. var det Luciatog i barnehagen. De store barna gikk en runde inne på huset mens de sang Luciasangen. Etterpå var de en runde i nærmiljø med sang og utdeling av Lussekatter til stor begeistring for naboene og nærbutikkene. Et flott bidrag til å skape stemning i adventstiden.

  14.12.2017 12:42
 • Imens vi venter på julen...

  Nå er desember kommet og vi er godt i gang med juleforberedelser. Barna koser seg med å ha nissen hjem på besøk og det er stor stas å fortelle om det i barnhagen dagen etter. Denne uka er det pepperkakebaking. Her lages det mange flotte kaker. Idag 7/12 har vi hatt julefrokost sammen med foresatte. Det er alltid hyggelig, med pyntet bord og med mye god mat. I morgen kl 13.00 får vi besøk av presten fra Bjørke kirke.

  07.12.2017 12:05
 • Førjulstid i barnehagen 2017

  I desember måned vil det ikke bli utlevert månedsplaner,da de vanlige ukentlige aktivitetene vil utgå. Det er fint hvis barna er i barnehagen til senest kl09.30, slik at de kan delta i de aktivitetene som skjer nå før jul. Det blir hengt opp en større månedsplan på hver avdeling slik at dere kan følge med hva som vil skje fremover. Det blir også delt ut egne infoskriv om de forskjellige aktivitetene på plassene til barna.

  23.11.2017 15:02
 • BRUK REFLLEKS!! Det er den mørke tiden av året...

  Det vanskelig å se store og små når dere går langs veien eller ute på parkeringsplassen. Ta vare på deg og dine og bruk refleks!! Det skjer fortere enn man tror. Vi som går ser jo bilene godt, men de ser ikke oss!!

  09.11.2017 14:29
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Norsk Smaksskule

Norsk Smaksskule er et opplegg i regi av Norsk Kulturarv.