• Sommeren er her:-)

Et barnehageår nærmer seg slutten og det er tid for sommeraktiviteter både hjemme og i barnehagen. Vi vil gjerne takke alle familier i barnehagen for et godt samarbeid og ønsker alle Vetter lykke til på skolen. Det har vært et spennende og innholdsrikt år. Vi ønsker alle en riktig god sommer med mange fine opplevelser. Gleder oss til vi treffes igjen til et nytt barnehageår i august.

19.06.2014 12:49
  • Fotball-besøk!

I dag fikk vi overraskende besøk av maskoten til Lillestrøm Fotball, nemlig Gullik.

06.06.2014 15:22
  • Sommertur

11. og 12. juni blir det sommertur i barnehagen. Vi deler barnegruppa i to og reiser hver vår dag på Gårdsbesøk i Maura:-) Det kommer et eget skriv litt nærmere turen.

21.05.2014 10:47
  • Sommerbrev

Det blir felles mnd-plan for hele huset i juni/juli. Det kommer et eget sommerbrev som beskriver hvilke aktiviteter som vi skal ha i sommermånedene juni/juli.

21.05.2014 10:40
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

....tid for magiske øyeblikk!

Solheim barnehage er en privat 4-avdelings barnehage på Maura.