Fullkost

Vi har fullkost i barnehagen. Det innebærer at barnehagen serverer all mat og drikke. Vi har ansatt egen kokk 4 dager i uken. Elin, kokken vår, sørger for deilig varm lunsj 4 dager i uken. Alle retter Elin lager er laget fra bunnen av. Kostpenger er kr.350 pr.mnd. Kostpenger reduseres forholdsmessig ved redusert plass.

Dagen og måltidene våre ser slik ut:

08.00 - Frokost. Frokosten består av havregrøt, kornblandinger, knekkebrød eller brød

11.00 - Lunsj. Vi har varm lunsj mandag,onsdag og fredag. Menyen varierer. Eksempelsvis har vi hatt pizza, kjøttkaker, fiskegrateng, pannekaker og fiskekaker, hjemmebakt brød/rundstykker, laks og kyllingsalat.

Torsdag er turdag da er det vanlig brødmat til lunsj, når man ikke har grillhytta.

Grillhytta går på rundgang på mellom de store avdelingene, da blir det servert enkel grillmat.

14.30 - Ettermiddagsmat. Ettermiddagsmaten består av brød/knekkebrød, samt frukt/grønnsaker

Vi serverer melk og vann til alle måltider.

Det settes opp en meny hver måned. Vi har tema-uker noen uker i året. I disse ukene vil lunsj-menyen være inspirert av temaet.

På turdagene spiser vi av og til ute. Vi ønsker at barna skal ha med egen sekk med drikke, og en tom matboks. Vi fyller matboksen med mat.